Beste leden,

Eindelijk is het zover, het eerste fysieke evenement van het jaar! Vrijdag 28 mei organiseren we een spelletjesavond bij Stichting Yerevan in Almelo. Er zullen meerdere leuke spelletjes zijn en er is ook een tafeltennis en pooltafel aanwezig! De locatie ligt op 2 minuten lopen van het centraal station en is dus goed bereikbaar met het ov!

Na contact gehad te hebben met het RIVM is het volgende besloten. Aangezien we ons strikt aan de coronamaatregelen moeten houden en we daarom maar met 30 personen (inclusief 7 van het bestuur) in een binnenruimte mogen zijn, zullen er 23 plekken beschikbaar zijn. Daarom hebben we besloten dat het alleen mogelijk is om deel te nemen als je lid bent. Ben je geen lid, maar wil je wel komen? Word dan snel lid via onze site en meld je aan! We volgen een “first come, first serve” principe, dus vol is vol.

De hele ruimte zal zeer nauwkeurig coronaproof ingericht worden. Wij vragen dan ook om absoluut NIET met meer mensen te komen dan dat je gemeld hebt, aangezien wij dit ons simpelweg niet kunnen veroorloven!

De inloop is vanaf 18:30 en deelname kost €7.50, dit is inclusief drinken en hapjes voor de hele avond! Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen via social media of een mailtje te sturen naar info@gladzor.nl. Je kunt voor maximaal 1 extra persoon aanmelden, mits diegene lid is.

Wij hebben ontzettend veel zin in deze avond en kijken er erg naar uit om jullie in het echt te zien!

Veel liefs,
Bestuur 15