Sinds 2017 voert Gladzor een educatief beleid onder de naam ‘University of Gladzor’, ter ere van de oude universiteit Gladzor. Wij streven ernaar om iedereen (leden en alle geïnteresseerden) te voorzien van educatieve middelen met betrekking tot de ontwikkeling van de persoon, en zijn/haar Armeense identiteit. Daarnaast bieden wij met enkele regelmaat interessante excursies, lezingen, workshops of andere programma’s. Blijf op de hoogte van onze laatste evenementen en kom ook bij ons leren!

Op de University of Gladzor verzorgen wij enkele reguliere lesprogramma’s, welke naast heel educatief, ook nog eens heel leuk, gezellig en toegankelijk zijn. Iedereen is welkom!

West-Armeense Taalles

Leer spreken, luisteren, lezen en schrijven onder de begeleiding van een professionele docente. Complete beginners spreken direct al Armeense zinnen, en zij die al spreken leren binnen no-time het alfabet! Zowel alleen leren spreken als alleen leren lezen of schrijven is ook mogelijk. Om de week op maandag (Universiteit Utrecht), 19:00-20:30 geavanceerd, 20:30-22:00 beginners. Kosten: €5,- per avond.

Oost-Armeense Taalles

Let op: op dit moment is er geen Oost-Armeense les. Hou de Facebook in de gaten voor updates. Samen met een professionele docente leer je basis Armeens, geavanceerde woorden, uitdrukkingen en originele Armeense woorden, en leer je lezen en schrijven. De lessen beginnen al direct met gesprekken, en er wordt extra aandacht besteed aan uitspraak en foute leenwoorden. Zowel alleen leren spreken als alleen leren lezen of schrijven is ook mogelijk. Om de week op dinsdag (Universiteit Utrecht), 18:00-19:00 beginners, 19:00-21:00 geavanceerd. Kosten: €5,- per avond.

Armeense Dansles

Gladzor’s eigen dansgroep! Met de expertise van de docenten van dansgroep Karot leer je traditionele dansen als Kochari, Sasna Par, Berd, Karot’s eigen dansen, Azgagrakan dansen en ook Shalaxo! Voor dames zijn er extra dansen als Harsi Par of Caxkac Baleni. Om de week op dinsdag (Sportcentrum Utrecht), 19:30-21:00 voor alle niveaus. Kosten: €12,50 per 2 lessen.

Voor de lesprogramma’s is geen leeftijdsbeperking. Iedereen is welkom! Als non-profit organisatie proberen wij de kosten voor studenten zo laag mogelijk te houden.

Alle lessen werken met instap- en kennismakingsmomenten. Geinteresseerd? Neem contact op via info@gladzor.nl, Facebook, het contactformulier of met de Universitycommissie via 06-14954744.